Mazda pregătește un nou concept sport pentru Tokyo

Mazda a prezentat oficial prima imagine-teaser a noului concept sport ce urmează a fi prezentat la Tokyo în câteva săptămâni, imagine care, deși învăluită în umbră, aduce puternic aminte de legendarele modele sport ale constructorului nipon – RX-7 și RX-8.

Noul coupe se prezintă într-un aer retro, cu toate că oficialii Mazda descriu mașina ca având o imagine modernă, adaptată liniei agresive adoptată de modelele companiei, poza lansate în comunicatul de presă reprezentând mai degreabă contrariul.

Niponii s-au zgârcit cu detaliile tehnice, așa că nu știm încă dacă avem sau nu de-a face cu un model ce va dispune de un motor rotativ, precum frații săi mai mari, dar anticipăm un produs ce va completa gama actuală de modele Mazda. 

Conceptul urmează a fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, începând cu 28 Octombrie, unde va fi expus lângă câteva modele celebre Mazda – roadsterul Mazda MX-5 cu specificații racing, cât și Cosmo Sport 110S, primul model al companiei nipone produs în masă ce a beneficiat de motorul rotativ, în 1967. 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top