Mazda3 în versiune performantă va avea 230 CP

Anunțată de un teaser publicat acum câteva săptămâni, Mazda3 Turbo este confirmată de divizia Mazda Mexic: 230 CP dezvoltați de motorul 2.5 turbo cu patru cilindri.

Partea mai puțin plăcută este că versiunea performantă a modelului Mazda3 va fi disponibilă pentru început doar în America Centrală și de Nord și nu avem confirmarea că versiunea de 230 CP va fi disponibilă și în Europa.

Prezentarea oficială a modelului va avea loc în 8 iulie, dar Mazda Mexic nu a mai avut răbdare și a publicat deja o serie de informații.

Mazda3 Turbo va folosi motorul Skyactiv-G de 2.5 litri supraalimentat prin sistem turbo. Motorul va oferi 230 CP și 420 Nm. Motorul este folosit în această specificație pentru modelele CX-5 și Mazda5 comercializate în America de Nord. Transmisia va fi asigurată de o cutie de viteze automată cu șase trepte și sistem de tracțiune integrală.

La nivel vizual, Mazda3 Turbo nu pare foarte diferită de restul modelelor din gamă, dar va trebui să așteptăm lansarea oficială pentru toate detaliile tehnice.

via FloteAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top