Mazda3, surprinsă iar în teste. Ce ascunde camuflajul?

Mazda3 (3)

Fanii Mazda numără zilele. Compacta Mazda3 va fi prezentată în curând la Salonul Auto de la Los Angeles. Până atunci însă, fotografii spion au surprins-o din nou în teste.

Doar câteva zile au mai rămas până l prezentarea oficială a viitoarei Mazda3, la Salonul Auto de la Los Angeles. Compacta niponă a fost surrpinsă din nou pe stradă, dar prototipul poartă în continuare un strat de camuflaj care ascunde toate detaliile. Știm însă că mașina va primi blocuri optice noi și un design mai agresiv, apropiat de cel al conceptului Kai, prezentat în urmă cu un an, la Salonul Auto de la Tokyo.

Mazda3 (4)

Partea frontală o copiază, într-adevăr, pe cea a conceptului Kai. Cu proporții aparent mai robuste, viitoarea mașină va urma profilul actualei, dar pavilionul pare schimbat, iar luneta pare să aibă o linie descendentă mai pronunțată, așa cum am văzut în imaginea teaser, publicată luna trecută.

Aflată la cea de-a patra generație Mazda3 va primi și motoare noi cu tehnologie Skyactiv-X, cu un sistem asemănător cu cel al propulsoarelor diesel, pentru un plus de eficiență.

Mazda3 (7)

La ora actuală, constructorul nipon evită să dea detalii, dar sunt șanse mari ca sub capota viitoarei Mazda3 să se regăsescă un motor de 2.0 litri, capabil să dezvolte 190 de cai putere și un cuplu de 230 de Newton metri.

Vom face cunoștință cu noua Mazda3 săptămâna viitoare, atunci când va fi prezentată la Salonul Auto de la Los Angeles.

Sursă foto: Quattroute.it

Adaugati comentariu