Mazda6 2018 a fost dezvăluită la Los Angeles

Mazda6 (1)

Mazda a dezvăluit noua limuzină Mazda6 la Salonul Auto de la Los Angeles. Filozofia de design care are în centru omul aflat la volan stă la baza limuzinei reprezentative a constructorului nipon, care aduce acum în gamă un tren de rulare nou și o serie de detalii noi în privința înfățișării.

Gama de motorizare include acum și unitatea pe injecție SKYACTIV-G 2.5 litri cu sistem de dezactivare a cilindrilor, care trece de la operarea cu patru la operarea cu doi cilindri, pentru a oferi o eficiență superioară, fără să taxeze limuzina la capitolul performanță. Și motorul pe benzină care și-a făcut debutul odată cu lansarea SUV-ului CX-9 în America de Nord, va fi inclus în gama disponibilă în Statele Unite.

Mazda6 (4)

În ceea ce privește înfățișarea, designerii oferă un concept de calitate superior celui precedent, atât la interior, cât și la exterior, adăugând maturitate și atitudine imaginii noii limuzine. Echiparea de top oferă detalii preluate din segmentele superioare, cum ar fi lemnul folosit de japonezi la realizarea instrumentelor muzicale tradiționale și a pieselor de mobilier de lux, ceea ce aduce un plus de eleganță la bordul limuzinei.

Sistemele avansate i-ACTIVESENSE sunt disponibile pentru a-l ajuta pe cel aflat la volan să identifice potențialele riscuri survenite pe parcursul rulării și să reducă probabilitatea vătămărilor sau a daunelor. Astfel pasagerii au parte de o experiență mai relaxantă, bazată pe încredere în mașină. Sistemul Mazda Radar Cruise Control (MRCCC) poate opri mașina și o poate pune în mișcare atunci când vehiculul aflat în față se îndepărtează. Noua Mazda6 beneficiază și de aportul celei mai noi generație a camerei de 360 de grade, View Monitor.

Mazda6 (8)

În compania limuzinei Mazda6 se află, la Los Angeles, și conceputul cu patru uși dezvăluit recent la Tokyo, Mazda VISION COUPE, dar și Mazda MX-5  în versiune“Halfie”, o fuziune dintre un model de curse și unul de serie.

La standul Mazda de la Los Angeles se regăsesc următoarele modele și exponate tehnologice:

Modele programate pentru vânzare Noua limuzină Mazda6 sedan (premieră mondială)
Modele afalte deja la vânzare Mazda3, Mazda CX-3, Mazda CX-9, Mazda MX-5 RF
Concepte Mazda VISION COUPE next-generation design vision model (North American premiere)
Mazda RT24-P prototype race car with Mazda Team Joest livery and driver lineup
Mazda MX-5 (Global MX-5 Cup spec)
Mazda MX-5 Halfie (A half production car/half racecar demonstration model)
Exponate tehnologice SKYACTIV-G 2.0 (motor pe benzină)
SKYACTIV-G 2.5T (motor turbo pe benzină)

Adaugati comentariu