McLaren 650S Spider distrus în urma unui accident în Elveția

În Elveția, de cele mai multe ori, șoferii sunt prudenți și se circulă cu atenție. Nu a fost cazul pentru cel de la volanul acestui McLaren 650S Spider.

Elveția este o țară faimoasă pentru drumurile sale montane și amenzile mari pentru nerespectarea regulilor de circulație. Nu a fost, se pare, suficient pentru ca șoferul de 38 de ani al unui McLaren 650S Spider să fie atent la volan.

Conducând împreună cu un prieten în altă mașină aflată în față, șoferul supercarului McLaren a observat prea târziu că traficul din fața sa s-a oprit. Pentru a nu intra în plin în coloana de mașini oprite, cel de la volan a încercat să evite accidentul, a lovit însă mașina din fața sa și a ricoșat în zidul unei clădiri de pe marginea drumului.

Șoferul de 38 de ani a fost transportat la spital, dar a fost externat după un control. Poliția elvețiană a estimat daunele aduse modelului McLaren 650S Spider la 160.000 franci elvețieni, aproximativ 152.000 euro.

McLaren 650S Spider folosește un motor twin-turbo V8 de 3.8 litri ce dezvoltă 650 CP și un cuplu maxim de 678 Nm. Modelul 650S Spider poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.0 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 330 km/oră.

foto: Polizei Appenzell

via Auto Bild.de

 

Adaugati comentariu