McLaren 720S Le Mans: ediție specială pentru celebrarea victoriei din 1995

McLaren marchează cei 25 de ani trecuți de la obținerea victoriei în cursa de 24 de ore de la Le Mans cu o ediție specială a modelului 720S.

În 1995, McLaren reușea să câștige cursa de 24 de ore de la LeMans cu ajutorul modelului F1 GTR. Echipa formată din JJ Lehto, Yannick Dalmas și Masanori Sekiya aducea victoria în cea mai celebră cursă de anduranță din lume.

Pentru a aniversa acest moment special, McLaren propune o ediție specială a modelului 720S. Numit McLaren 720S Le Mans, modelul va fi fabricat într-o serie limitată la doar 50 de exemplare. Doar 16 vor fi destinate pieței europene.

Clienții pot alege dintre două nuanțe pentru caroserie: McLaren Orange sau Sarthe Grey. Exemplarele vor purta un logo special McLaren 25 Anniversary Le Mans. Personalizările mai includ accesorii din fibră de carbon, priză de aer amplasată pe plafon și jante cu cinci spițe, toate fiind inspirate de cele folosite pe modelul McLaren F1 GTR.

La interior va fi folosită o tapițerie din piele Alcantara în McLaren Orange sau Dove Grey, iar scaunele sport din fibră de carbon sunt oferite standard.

Prețul pentru un exemplar al modelului McLaren 720S Le Mans este de 254.500 lire sterline. Primele livrări vor avea loc în luna septembrie.

Test drive McLaren 720S

via Motor1

Adaugati comentariu