McLaren 720S Spider – primul teaser și informații oficiale

McLaren 720S Spider - primul teaser și informații oficiale

McLaren 720S Spider își face apariția în prima imagine teaser. Hypercar-ul britanic vine cu hard top retractabil. Mașina va vedea lumina zilei luna viitoare.

McLaren oferă primul teaser cu viitorul 720S Spider. Imaginea arată de capota mașinii privită de sus, în timp ce clipul promoțional de 13 secunde dezvăluie silueta mașinăriei britanice. Acesta va primi – așa cum se vede în imagini – un acoperiș rigid din materiale ușoare, care se va deschide și se va închide în aproximativ 15 secunde și va creste totuși masa vehiculului cu aproximativ 50 de kilograme. 1.358 de kilograme cântărește acum versiunea coupe.

720 S Spider va fi pus în mișcare de același motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă 720 de cai putere și un cuplu de 720 Newton metri, cuplat la aceeași transmisie automată cu șapte rapoarte.

Debutul versiunii Spider face parte dintr-un plan ambițios pus la cale de constructorul din Marea Britanie, lansat sub denumirea de Track25. Până în 2025, McLaren intenționează să prezinte nu mai puțin de 18 mașini noi, Speedtail și 720 S Spider fiind primele două din cadrul strategiei. Fiecare vehicul nou produs până atunci de McLaren va avea și o versiune electrificată.

Viitorul McLaren 720S Spider va fi prezentat pe 8 decembrie.

Adaugati comentariu