McLaren 765LT Spider: cel rapid model decapotabil produs de britanici

McLaren a adăugat în gama sa de modele supercarul decapotabil 765LT Spider. Cu un timp de accelerare de 2,8 secunde până la 100 km/oră este cel mai rapid model decapotabil produs de britanici.

McLaren a prezentat oficial noul 765LT Spider, cea mai puternică decapotabilă din oferta constructorului britanic. Modelul cu plafon retractabil va fi produs într-o serie limitată la doar 765 exemplare.

McLaren 765LT Spider

Modelul McLaren 765LT (Long Tail) a fost prezentat în varianta coupe în luna martie a anului trecut. La aproape jumătate de an, McLaren pune pe piață și versiunea decapotabilă ce poartă indicativul Spider. Plafonul retractabil este de tip hard-top și este fabricat din fibră de carbon. Poate fi acționat și în mers până la viteza de 50 km/oră și are nevoie de 11 secunde pentru acționarea completă.

McLaren 765LT Spider folosește propulsorul V8 twin-turbo de 765 CP și 800 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2.8 secunde, iar până la 200 km/oră are nevoie de 7.2 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 330 km/oră.

La interior, accentul este pus pe o atmosferă inspirată din lumea sportului cu motor. Majoritate elementelor sunt din fibră de carbon, iar tapițeria este din Alcantara. Pentru cei care vor un exemplar dedicat circuitului, modelul poate fi livrat fără aer condiționat și sistem audio.

Prețul pentru McLaren 765LT Spider este de 310.500 lire sterline pe piața din Marea Britanie.

Via McLaren

Adaugati comentariu