McLaren a prezentat modelul GTS, supercarul de 635 CP

McLaren GTS AutoExpert

McLaren a prezentat cea mai recentă creație a sa, McLaren GTS. Acesta va înlocui modelul GT din remarcabilul  portofoliu al mărcii. GTS promite o experiență de condus captivantă, îmbinând performanțele unui supercar cu caracterul practic și confortul de zi cu zi, esențiale pentru drumurile de rutină și călătoriile lungi.

GTS se bazează pe un șasiu monococă din fibră de carbon caracteristic britanicilor. Sub capotă seaflă un motor V8 biturbo de 4,0 litri, care oferă acum o putere de 635 CP – o creștere de 15 CP față de predecesorul său. Această putere, combinată cu o greutate redusă a vehiculului de numai 1.520 kg, oferă un raport putere/greutate de neegalat în clasa sa. GTS este deci un supercar ușor.

McLaren GTS AutoExpert

GTS accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde și de la 0 la 200 km/h în 8,9 secunde. Modelul are o viteză maximă de 326 km/h. Aceste cifre sunt completate de o suspensie adaptivă sofisticată, frâne carbon-ceramice standard și o direcție precisă.

 

Design exterior îmbunătățit

 

Exteriorul modelului GTS primește o schimbare estetică, conferindu-i un aspect mai agresiv. Printre modificările notabile se numără o piesă inferioară a barei de protecție față refăcută, cu admisii de aer mai mari. Prizele de aer mai înalte de pe aripile din spate contribuie la un flux de aer mai mare în puternicul motor V8 twin-turbo de 4,0 litri.

McLaren GTS AutoExpert

 

La interior, GTS combină performanța și luxul. Scaunele confortabile, respectiv comutatoarele și comenzile din aluminiu lucios crează in habitaclu primitor. Opțional este disponibil și un sistem audio premium Bowers & Wilkins. GTS se evidențiază ca fiind cel mai practic supercar nou, cu un spațiu de încărcare total de 570 de litri. Asta îl face util atât pentru drumuri virajate, cât și pentru călătorii pe distanțe lungi.

McLaren GTS AutoExpert

GTS introduce noi opțiuni de personalizare, inclusiv culoarea de lansare, “Lava Grey” și o paletă de culori revizuită. Jantele unicat din aliaj forjat ‘Turbine’ adaugă mașinii un plus de originalitate. Proprietarii își pot personaliza GTS cu o varietate de ornamente estetice din fibră de carbon și finisaje exterioare.

 ➡ Vizitează aici pagina modelului! 💡

Comenzile au început, iar primele exemplare McLaren GTS vor fi livrate în 2024. Fie că discutăm de străzile metropolitane sau drumurile întortocheate, GTS pare să se simtă în largul lui. Reușește să combine cu brio senzația unui supercar cu confortul și caracterul practic necesar pentru călătoriile de zi cu zi.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top