McLaren Senna aparținând lui Adrian Sutil – accident spectaculos la Monte Carlo

Mclaren Sena accident Monte carlo 2020

Un hypercar Mclaren Senna a fost distrus în weekendul trecut la Monte Carlo. Mașina aparține fostului pilot de F1 Adrian Sutil dar nu este clar dacă acesta era la volan.

Un hypercar Mclaren Senna foarte rar a fost distrus weekendul trecut în Monte Carlo. Mașina aparține fostului pilot de Formula 1 Adrian Sutil dar nu se știe dacă acesta era la volan.

Adrian Sutil

Fotografiile cu McLaren Senna accidentat la Monte Carlo circulă pe rețelele de socializare și se poate observa că partea frontală este complet distrusă. Într-una din fotografii poate fi văzut în planul al doilea și Adrian Sutil.

Bănuim și sperăm că mașina este asigurată însă reparația nu va fi ieftină datorită construcției integrale din fibră de carbon.

Din fotografii se observă că nu este vorba de mașina standard ci de versiunea LM, un omagiu adus lui McLaren F1 LM. McLaren Senna LM a fost construit în numai 20 exemplare și motorul V8 bi-turbo de 4 litri are peste 800 CP.

Acesta este derivat din versiunea de curse McLaren Senna GTR și costă în jur de 1 milion euro. Nu știm cât de repede ajunge de la 0 la 100 km/h dar și versiunea de serie este extrem de rapidă accelerând de la 0 la 100 km/h în numai 2,8 secunde.

Mclaren Senna

După cum ați citit în testul preluat de la britanii de la Autocar, Față de McLaren P1, Senna este mult mai dificil de condus, fiind o mașină foarte rigidă și zgomotoasă. Este mai mult o mașină de circuit cu care să mergi cât de tare poți decât o mașină de stradă.

Adrian Sutil a concurat în Formula 1 din 2007 până în 2014 pentru echipele Force India, Spyker și Sauber. După ce a renunțat la cariera din F1, pilotul în vârstă de 37 ani s-a apucat de comerțul cu automobile scumpe.

Adrian Sutil

Adaugati comentariu