FCSB – Sporting Lisabona: Restrictii de trafic in zona Arenei Nationale

Meciul FCSB – Sporting Lisabona, programat pentru această seară, de la ora 21:45, impune restricții de trafic pe mai multe străzi și bulevarde din zona Arenei Naționale.

Astfel, miercuri, începând cu ora 18.00, traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat pe str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul ”Naţional Arena”, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în tadion Naţional Arena, dar şi pe Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău şi Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

De marţi, de la ora 20.00, a fost restricţionată parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului ”Naţional Arena”.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită şoferilor să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Adaugati comentariu