Megane Coupe și RS se îmbracă a la Monaco

Pentru a celebra victoriile repurtate de Renault dealungul timpului pe pista Grand Prix-ului de la Monaco, producătorul francez lansează ediții limitate pentru coupe-urile sale: Laguna, Megane și Megane RS.

Lansata initial exclusiv pentru Laguna Coupe, editia speciala Monaco GP va fi disponibila si pe Megane Coupe si Megane RS, debutul oficial fiind programat in cadrul Salonului Auto de la Geneva. 

Culoarea alba cu efecte perlate genereaza un impact vizual interesant, contrastat pe alocuri de insertii negre in zona spoilerului spate inferior, a capacelor oglinzilor si ramele proiectoarelor de ceata. Modificarile de ordin cromatic sunt de altfel singurele aplicate exteriorului cu exceptia unor sigle ce atesta apartenenta Coupe-urilor editie Monaco GP si a jantelor din aliaj usor pe 17″ vopsite in culoarea neagra.

In interior se continua tema albului perlat cu insertiile din plastic vopsite in culoarea exteriorului (consola centrala, manerele portierelor etc) si scaunele brodate cu sigla Monaco GP. In zona schimbatorului de viteze se afla o mica placa completata cu numarul modelului in cauza, data fiind calitatea de editie limitata. Echipamentele de interior sunt caracteristice nivelului de echipare Dynamique cu mica adaugiri: spoilere fata/spate GT line, senzori de parcare spate, oglinzi rabatabile electric si tapiterie speciala. 

Motorizarile pentru Megane Coupe care vor putea fi comandate sunt 1.5 dCi 110 CP, 1.9 dCi 130 CP, 2.0 dCi 160 CP si cele doua motoare Tce de 130 CP si 180 CP plus 2.0 Turbo 250 CP pentru versiunea RS. 

Laguna Coupe, primul model ce a beneficiat de aceasta editie limitata, va fi disponibil in primavara intr-o noua versiune ce va include, printre altele si posibilitatea de a alege vopseaua neagra cu efecte perlate. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top