Megane RS în România de la 23.600 euro

Renault Romania a lansat noul Megane RS pe circuitul de karting de la AMCKart. La volan s-a aflat Edwin Keleti, campion național CNR la grupa A.

Megane Renault Sport a fost prezentat în premieră națională pe pista de karting AMCKart din București. La volan s-a aflat campionul grupei A și al categoriei două roți motrice din Campionatul Național de Raliuri al României, Edwin Keleti, care a demonstrat că noul Megane RS nu are numai un design seducător, ci oferă și niște performanțe dinamice greu de egalat. 

Pe circuitul sinuos, Megane RS și-a putut demonstra din plin calitățile: ținuta de drum excepțională, manevrabilitate, stabilitate maximă în viraje foarte strânse, sau accelerația de la 0 la 100 km în 6,1 secunde. Noul model este propus în două variante de șasiu: Sport, pentru plăcerea cotidiană de a conduce și Cup, pentru performanțe sportive, în special pe circuit. Testul de pe circuitul AMCKart a avut ca actor versiunea normala cu sasiu Sport. Spre deosebire de vechea generatie, noul Megane RS produce 250 CP (fata de 225 CP) depasind concurentul traditional VW Golf GTI cu 39 CP. Prețul de lansare începe de la 23.600 euro (TVA inclus).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top