Menage a trois – proiect special AutoExpert cu noul BMW X2

BMW X2 AutoExpert

E atâta liniște în jur, încât zgomotul umbrelor pare că-mi lasă linii adânci pe timpan. Vântul adie mai potolit ca oricând, temându-se parcă să nu-mi tulbure pacea din suflet. Trag adânc în piept aroma aburilor ploii… fiecare picătură mi se întipărește în simțuri precum mi s-a lipit ea de suflet. O cheamă X2.

 

Menage a trois – proiect special AutoExpert cu noul BMW X2

Prietenii mă tachinează mereu că nu eu am ales-o eu, ci ea a pus privirea tăioasă cu LED-uri adaptive pe mine, dar nu le dau crezare. Știu sigur că a fost dragoste la prima vedere pentru amândoi. Eu m-am lăsat purtat în abis de silueta ei ademenitoare, ea mi-a citit dorința de a-i testa limitele într-un vals nesfârșit pe viraje. Acum suntem doar noi, într-o liniște asurzitoare, admirând reflexiile crengilor pe asfaltul umed.

BMW X2 AutoExpert

 

Din neant, zgomotul hotărât al tocurilor roșii sparge armonia. O zăresc și, într-o clipită, își trece unghiile aprinse ca focul peste lacul auriu, stârnind scântei în urma lor. Un amestec obraznic de fantezii îmi aprinde imaginația. Amândouă se joacă cu simțurile mele cu o nonșalanță care-mi provoacă firoi pe șira spinării. O simt cum vrea să urce la volan, dar trezit brusc din reverie, mă opun. Zâmbesc ironic: “nu mă las condus de la prima întâlnire”, îmi șoptesc apăsat în minte, și urc la volan. Cu privirea-i dominatoare, se așează în dreapta. Mă privește, în timp ce accelerez puternic pe străduțele orașului părăsit. Toată lumea s-a retras în case, la adăpost de întuneric. Doar noi trei valsăm pe viraje într-o simbioză desăvârșită.

 

BMW X2 AutoExpert

Feeria se stinge brusc, curmată de două focuri de armă. Opresc: nu voi lăsa pe nimeni și nimic să le facă vreun rău. Nu-l cunosc, nu ne cunoaște, dar urcă pe pielea fină a banchetei și, la un trăgaci distanță, îmi ordonă pe un ton dur să demarez. Crede că mă poate domina, dar nu înțelege că eu țin frâiele și că terenul de joacă îmi aparține. Mai mult, am două dame în mânecă mai puternice decât orice careu de gloanțe în jocul ăsta. Două s-au dus. Mai are patru. O ruletă rusească în care stai la masă cu o nemțoaică aprigă, o latină senzuală și un nebun cu acte în regulă nu se va termina niciodată bine.

BMW X2 AutoExpert

O zăresc privindu-mă complice cu coada ochiului: îl îmbie ușor, se strecoară printre spătare până pe banchetă, îi sucește mințile și cu o mișcare abilă îl dezarmează. Aud doar ușa deschizându-se în tumultul vitezei și îi zăresc trupul rostogolindu-se pe asfalt. Privirea ei de leopard îmi mângâie genele prin retrovizoare, în timp ce trupul lui masiv se pierde pe șosea în umbra nopții.

BMW X2 AutoExpert

Au trecut zile sau ani – nu știu. Nici n-aș paria că s-ar fi întâmplat vreodată… Și totuși, n-a fost aievea. Retrăiesc aceleași senzații intense noapte după noapte, în același loc. Ne întâlnim ca-n prima zi în cel mai desăvârșit menage a trois: nemțoaica aprigă, latina senzuală și nebunul cu acte în regulă. Sub scaunul din dreapta – un Colt cu un careu de gloanțe, devenit din cel mai crâncen dușman, aliatul perfect!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top