Mercedes a sperat degeaba. Mick Schumacher a semnat cu altă echipă!

Mick Schumacher 2

A văzut o grămadă de curse de la boxele echipei Mercedes-AMG Petronas Motorsport, dar a semnat cu rivalii. Mick Schumacher este de acum pilot al Ferrari Driving Academy.

În vârstă de 19 ani, Mick Schumacher va continua să concureze și în Formula 2, urmând în paralel programul Ferrari. Cot la cot cu el, vor lucra la Academia Ferrari, fiul lui Jean Alesi, Giuliano, și nepotul lui Emerson Fittipaldi, Enzo.

Primele vești clare despre starea lui Michael Schumacher. Au trecut 5 ani de la accident

Fiul marelui Schumacher a semnat cu Scuderia la scurt timp după plecarea fostului șef Maurizio Arrivabene și sosirea, la cârma echipei, a lui Mattia Binotto. “Îl cunosc de când s-a născut, pentru mine este un moment special. L-am ales pentru talentul, personalitatea și calitățile sale”, spune Binotto.

Mick Schumacher 8

Schumacher junior spune că va face tot ce poate pentru a ajunge să concureze în Formula 1. “Ferrari ocupă un loc special în inima mea, dar și în inima familiei mele, deci sunt foarte fericit pentru șansa pe care o primesc”, a spus tânărul Schumacher, campion în sezonul trecut în Formula 3, fericit că viitorul său “se scrie cu litere roșii”.

Tatăl său a luat primul său start în Formula 1 la 22 de ani, în 1991, concurând pentru Jordan-Ford în Marele Premiu al Belgiei. Septuplu campion mondial, Michael Schumacher a concurat pentru Ferrari între 1996 și 2006 a câștigat cinci titluri pentru echipa la care activează acum fiul său: în 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004.

 

Adaugati comentariu