Mercedes-AMG C 63 S Coupe facelift va fi prezentat la New York

Mercedes-AMG C 63 S Coupe facelift

“Crezi că știi ce înseamnă repede?” Așa își promovează Mercedes mașina pe care o prezintă mâine la Salonul Auto de la New York. Mercedes-AMG C 63 S Coupe facelift vine cu un instrumentar de bord nou-nouț și cu mai multă putere. Nemții au făcut public un teaser video cu mașina pe care o vor prezenta în 24 de ore.

La scurt timp după ce Mercedes a prezentat versiunile facelift ale Clasei C Coupe și Cabrio la Salonul Auto de la Geneva, modelul C 63 S își va arăta și el silueta sportivă. Constructorul auto premium au păstrat mașina pentru New York. O serie de elemente aerodinamice, o bară nouă și blocuri optice noi sunt pe lista de modificări operate asupra lui C 63 S.

Modificările cele mai mari sunt așteptate însă la interiorul coupe-ului, care primește un volan nou, un controller tactil nou și un instrumentar de bord digital cu ecran de 12,3 inci și un display TFT de 10.25 inci care redă sistemul multimedia. De asemenea, ar putea primi combinații noi de finisaje și tapițerie și un head-up display actualizat. Sistemul de control vocal va fi și el modernizat.

Mercedes-AMG C 63 S Coupe facelift reprezintă un pas înainte și în ceea ce privește funcțiile de siguranță active și pasivă. Mercedes și-a echipat mașina cu Active Emergency Stop Assist și Active Steering Assist cu Active Lane Change Assist, dar și cu radare și camera ultra-performante.

Modelul actual este propulsat de motorul V8 de 4.0 litri cu 510 de cai putere, dar Mercedes-AMG plănuiește o surpriză la capitolul “putere”, iar cronometrul care măsoară timpul de la 0 la 100 km/h s-ar putea opri la 3,9 secunde.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oJ0BR89CnZo

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top