Mercedes-Benz a prezentat noul Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter (2)

Mercedes-Benz Vans a prezentat a treia generaţie Sprinter, cel mai vândut model al diviziei şi unul dintre cele mai populare vehicule comerciale pe plan mondial. Noul Sprinter este primul model de serie care întruchipează noua filozofie adVANce a producătorului.

Cu acest model, Mercedes-Benz Vans continuă transformarea din producător de vehicule în furnizor de soluţii de transport şi mobilitate. Graţie echipamentelor de comunicare de ultimă generaţie, noul Sprinter devine parte a Internet of Things. Controlul mai simplu al flotei şi comunicarea optimizată dintre managerul de flotă şi şofer se numără printre inovaţiile care eficientizează activitatea de zi cu zi.

Odată cu lansarea Mercedes PRO connect vor fi disponibile din fabrică sunt disponibile un număr de opt pachete de servicii, precum Supervizarea Vehiculului, Operaţiunile Vehiculului, Comunicarea în Flotă, Managementul Întreţinerii şi Reparaţiilor sau un Jurnal digital al şoferului. Aceste servicii sunt permise de noul sistem multimedia MBUX, care are un ecran tactil HD de până la 10,23 inci şi funcţie de control vocal.

Mercedes-Benz Sprinter

Peste 1.700 de variante Sprinter pot fi obţinute prin combinarea tipurilor de caroserie şi a conceptelor de propulsie cu versiunile disponibile pentru cabină, lungime, tonaj şi înălţimea spaţiului de marfă. Astfel, noul Sprinter poate fi adaptat pentru orice sector şi aplicaţie de transport, de la vehicule mai ieftine pentru şantiere de construcţii până la microbuze cu echipamente de lux.

Pe lângă versiunile consacrate cu tracţiune spate sau integrală, noul Sprinter are acum şi o variantă complet nouă cu tracţiune faţă. Aceasta are avantaje precum o […]

Citește continuarea pe noul site www.cargo-bus.ro!

Adaugati comentariu