Mercedes-Benz C 63 AMG face lift

Modelul de succes Mercedes-Benz C 63 AMG este mai atractiv ca niciodată în urma face lift-ului suferit. Modificările de amploare au vizat atât design-ul, cât și partea tehnologică.

Noul C 63 AMG va oferi de acum și mai multă plăcere celui care se va afla în spatele volanului, dar și îmbunătățiri considerabile în privință performanțelor și a consumului de combustibil.

Introducerea noii transmisii AMG SPEEDSHIFT MCT 7, cu șapte trepte de viteză și funcție “Controlled Efficiency” în standard, împreună cu o nouă pompă pentru sistemul de direcție, ajută la reducerea consumului de combustibil în ciclul combinat NEDC, cu aproximativ 10%, ajungând la valori de 12 l/100 km (12,3 l/100 km în cazul variantei Estate).

Puterea maximă a propulsorului V8 de 6,3 litri va rămâne neschimbată față de modelul fără face lift și anume 336 kW (457 CP), dar poate fi mărită până la 358 kW (487 CP) cu pachetul opțional AMG Performance. Accelerarea de la 0 la 100 k/h se va efectua în 4,5 s (4,4 secunde în cazul pachetului AMG Performance și 4,6/4,5 secunde în cazul variantei Estate).

Agilitatea noului model, aderența la sol și confortul oferit pasagerilor au fost fost obținute în urma unor optimizări complexe, care au avut rolul de a îmbunătăți considerabil sistemul de suspensie sport AMG. Noile sisteme de asistare oferite, împreună cu o nouă generație a sistemului telematic cu acces la internet, au mărit gradul de confort și de siguranță oferit pasagerilor. 

O privire scurtă aruncată la interiorul lui C 63 AMG scoate în evidență progresul considerabil făcut în urma face lift-ului. Planșa de bord complet nouă cu un nou ecran integrat, are un aspect atractiv și surprinde prin calitatea detaliilor oferite, care duc automat cu gândul la bordul noului Mercedes-Benz CLS 63 AMG. 

Aspectul deosebit și senzația de la interior ating cele mai înalte standarde. Logo-ul AMG este afișat vizibil de ecranul dintre ceasurile de bord și pare să-ți atragă atenția încă din start că ai de-a face cu un model deosebit. Volanul are un design complet nou, sportiv, în trei spițe, cu o formă atent studiată pentru a oferi cea mai plăcută senzație șoferului în timpul mersului și a fost preluat de la fratele mai mare – CLS 63 AMG. Se remarcă de asemenea și padelele din aluminiu, pentru schimbarea manuală a treptelor de viteză.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top