Mercedes-Benz Certified pentru autoturisme rulate vine cu beneficii importante

Mercedes-Benz Certified autoexpert.ro

Dacă îți dorești un Mercedes-Benz, dar nu ai bani pentru un exemplar nou, asta e soluția! Mercedes-Benz Certified îți oferă o gamă de autoturisme rulate, cu istoric cunoscut și rulaj garantat.

”Nu bate, nu troncăne. Pentru cunoscători. A aparținut unei bătrâne care mergea rar cu ea”. Toate astea devin istorie, dacă îți îndrepți atenția către Mercedes-Benz Certified. Este un program destinat clienților de exemplare rulate, care promite să ofere câteva beneficii importante. 12, mai exact. Iată-le!

Garanție europeană completă 24 luni


Autoturismele cu o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculări beneficiază de o garanție europeană completă de 24 luni.

Verificare multipunct 360

Pentru a fi certificat, fiecare autoturism trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amănunțită. Aceasta este realizată de către tehnicieni acreditați. În cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale de schimb. Astfel, se asigură cel mai înalt grad de calitate și performanță.

Mercedes-Benz Certified autoexpert.ro

Rulaj verificat și garantat

Toate autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified sunt supuse unor verificări ale rulajului de către personal specializat. Doar autoturismele pentru care există certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în program.

 

Conectivitate

Acces la toate serviciile și produsele inovatoare din universul Mercedes me pentru toți clienții programului.

 

Trade-in și Buy-back

Personalul calificat ce activează în centrele de Vânzări şi Service Mercedes-Benz efectuează întotdeauna o evaluare profesionistă şi corectă a autoturismului pe care îl deții. Așa că poți să-l lași ca avans pentru achiziția unui autoturism rulat Mercedes-Benz Certified.

 

Mercedes-Benz Certified test-drive

Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare. E simplu și rapid: îți trebuie doar permisul de conducere și a cartea de identitate.

Mercedes-Benz Certified autoexpert.ro

Pe lângă cele șase noutăți menționate mai sus, programul include și alte 6 beneficii importante.

  • Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified beneficiază de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.
  • În termen de 10 zile de la livrare* este posibilă schimbarea autoturismului rulat achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu alt autoturism Mercedes-Benz de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară.
  • Întreținere gratuită. Nu necesită revizii în următoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus).
  • Finanțare asigurată. Clienții beneficiază de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât să poată conduce autovehiculul favorit Mercedes-Benz Certified dorit în cel mai scurt timp.
  • Contract de service. Fiecare client care achiziționează un autoturism rulat Mercedes-Benz Certified poate opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizați.
  • Mașină de curtoazie. Autoturism de înlocuire cât timp acesta se află în service.

➡ Accesează aici rubrica Second-Hand a site-ului autoexpert 💡

„Alegerea programului Mercedes-Benz Certified aduce mult mai mult decât un autoturism extraordinar sau o certificare. Este un proces prin care le asigurăm clienților noștri încrederea de a conduce un Mercedes-Benz cu toate calitățile sale. Programul asigură clienții că se vor bucura de toate beneficiile și experiențele care vin împreună cu deținerea unui autovehicul Mercedes-Benz.” spune Radu Mocanu, Director de Vânzări al Diviziei de Autoturisme a Mercedes-Benz România.

 

Mai multe detalii despre noul program Mercedes Benz Certified, beneficiile extinse ale acestuia precum și modul de accesare a serviciilor pot fi consultate aici.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top