Mercedes-Benz CLA facelift: upgrade pentru sedan-ul compact

Mercedes-Benz CLA facelift

Mercedes-Benz a publicat informații și imagini cu noul model CLA facelift. Sedanul compact și versiunea break Shooting Brake primesc un upgrade estetic și o serie de îmbunătățiri.

Lansate în 2019, modelul sedan CLA și varianta break CLA Shooting Brake au primit un facelift estetic. Ambele versiuni au acum blocuri optice cu o semnătură luminoasă diferită, grilă frontală redesenată, spoiler cu design nou și difuzor spate. Stopurile LED au fost și ele revizuite. Clienții pot alege dintr-o gamă de culori mai mare, iar designul jantelor este diferit.

Mercedes-Benz CLA facelift

În gama de culori au fost adăugate nuanțele Hyper Blue și Spectral Blue.

La interior, modelul CLA facelift primește în standard două ecrane de 7 și 10,25 inchi, iar scaunele sunt îmbrăcate în piele sintetică Artico. Pentru echiparea de top AMG Line, tapițeria Artico este combinată cu microfibră Microcut. Opțional, se pot alege două ecrane de 10,25 inchi la interior. În echiparea de bază, CLA facelift oferă fază lungă automată, cameră de marșarier și noul sistem multimedia MBUX.

Mercedes-Benz CLA facelift

Acesta oferă trei stiluri de afișare noi și este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Motorizări Mercedes-Benz CLA

La capitolul propulsoare, Mercedes-Benz CLA facelift poate fi configurat cu motorul de 1.3 litri de 136 sau 163 CP. Acesta beneficiază de un sistem microhibrid. Pe listă urmează propulsorul de 2.0 litri de 190 sau 224 CP. În varianta de 224 CP, cuplul este de 350 Nm și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.4 secunde. Viteza maximă este de 250 km/oră.

Mercedes-Benz CLA facelift dispune și de motorizări plug-in hybrid. Puterea motorului electric a crescut la 109 CP, iar cel termic de 1.3 litri oferă 163 CP. Puterea totală a sistemului plug-in hybrid este de 218 CP și 450 Nm. Bateria utilizată are o capacitate de 15.6 kWh și poate oferi o autonomie de 82 kilometri în mod electric.

Mercedes-Benz CLA facelift

În ofertă sunt și trei motorizări diesel. Toate au cilindreea de 2.0 litri și oferă 116, 150 sau 190 CP. Cel mai puternic dintre acestea oferă un cuplu de 400 Nm, un timp de accelerație de 7.3 secunde și o viteză maximă de 244 de km/oră.

Pentru cei care vor performanță, Mercedes-Benz oferă și variantele AMG: CLA 35 4Matic și CLA 45 4Matic+. Acestea au elemente de design mai agresive, grilă diferită, logo AMG și jante de 18 inchi în echiparea standard. Versiunea Mercedes-AMG CLA 35 este propulsată de motorul 2.0 turbo de 306 CP, alături de o transmisie automată cu 8 trepte și tracțiune integrală. Poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.9 secunde.

Mercedes-Benz CLA facelift

Varianta de top, CLA 45 4Matic+ are același motor de 2.0 litri dar care oferă 421 CP. Are nevoie de doar 4.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/oră, iar viteza maximă este de 270 km/oră.

Via Mercedes-Benz

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top