Mercedes-Benz Clasa A a ajuns în România cu preț de pornire de la 30.300 de euro

Mercedes-Benz Clasa A

La mai puțin de o lună după ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, cel mai mic Mercedes, Clasa A, a ajuns și în România. Prețul de pornire pentru “Baby Benz” este de 30.297 de euro, cu TVA inclus.

Mercedes-Benz Clasa A este disponibil cu trei motorizări diferite. Un propulsor diesel și două pe benzin se regăsesc pe listă. Cel mai accesibil A costă 30.297 de euro. Este suma pentru care primești versiunea A200, cu motor 1.3 cu 4 cilindri, care dezvoltă 163 CP și un cuplu de 250 Nm. La acest preț, mașina este disponibilă cu transmisie manuală cu șase trepte. Pentru 2.094 de euro în plus, viitorul posesor de A poate bifa pe lista de opțiuni transmisia automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj.

A 250 vine cu motor de 2.0 litri cu 224 CP și 350 Nm, cu transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj, 7G-DCT. Prețul de pornire pentru această versiune este de 36.652.

Mercedes-Benz Clasa A

Este OFICIAL! Acesta este noul

Mercedes-Benz Clasa A!

Clasa A le face pe plac și celor care preferă motoarele diesel. A 180 d este pus în mișcare de un motor de 1.5 litri, care dezvoltă 116 CP și 260 Nm și vine în compania transmisiei automate cu șapte rapoarte. Versiunea diesel are un preț de pornire de 31.178 de euro.

Pentru primul an de la lansare, este disponibilă și versiunea Edition 1. Pachetul în valoare de 6.925 de euro include faruri LED, vopsea nemetalizată, jante AMG de 19 inci, iar la interior, aduce tapițerie Artico/microfibră Dinamica neagră, lumină ambientală și covorașe cu inscripția Edition 1. Se regăsește pe listă și un pachet AMG, cu scaune sport și covorașe care anunță că este vorba de o versiune specială. Mașina beneficiază de o suspensie coborâtă și poate fi comandată pentru încă 3.415 euro.

Mercedes-Benz Clasa A

Mercedes-Benz Clasa A reprezintă o inovație tehnologică. Este primul model care primește noul sistem multimedia al companiei MBUX (Mercedes-Benz User Experience), prezentat anul trecut la CES. Dotat cu inteligență artificială, sistemul revoluționar se va adapta utilizatorilor, învățând obiceiurile acestora și anticipând următoarele cerințe. Compania de la Stuttgart a perfecționat și controlul vocal, sistemul fiind acum capabil să recunoască vorbirea naturală. Șoferul trebuie doar să spună “Mi-e frig”, iar sistemul va porni încălzirea la bord.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top