Mercedes-Benz Clasa C Coupe – pentru romantici

Cu ocazia aniversării a 125 de ani de istorie Mercedes-Benz, germanii oferă în premieră o versiune coupe pentru Clasa C. În sfârșit, Audi A5 și BMW Seria 3 au un adversar de același calibru.

Nu este pentru prima oara cand Mercedes-Benz lanseaza o versiune in doua portiere a Clasei C, dar este pentru prima oara cand ea poarta particula Coupe. Un profil elegant, clasic, complimentat de noile detalii de design aplicate recent Clasei C, toate se imbina armonios generand o imagine de ansamblu puternica. O comparatie vizuala cu liderul clasei BMW Seria 3 Coupe si Audi A5 este greu de realizat, Mercedes-Benz preferand o abordare mai discreta a temei coupe. Indiferent, lupta din segmentul coupe-urilor premium tocmai a devenit considerabil mai interesanta.

Interiorul este identic cu cel prezentat acum o luna pentru facelift-ul Clasei C, cu o multime de elemente grafice noi si o apreciere vizibila la nivelul calitatii si a finisarilor. Bancheta a fost profilata individual pentru a acomoda doi pasageri adulti cu posibilitatea rabatarii pentru a mari capacitatea portbagajului. Lista de dotari include display-uri LCD mai mari, transferul agendei telefonului si a sms-urilor, redarea muzicii wireless prin intermediul bluetooth si conexiune USB. 

Noua generatie Comand include in premiera functia COMAND Online ce permite accesul la internet in portalul dedicat “Mercedes-Benz Online”. Serviciile oferite de acest portal includ informatii despre vreme, cautarea prin intermediul Google precum si download-area unei rute preconfigurate de catre utilizator.

Pentru inceput vor fi disponibile cinci motorizari pentru C Coupe, trei pe benzina (C 180 BE/156 CP, C 250 BE/204 CP, C 350 BE/306 CP) si doua diesel (C 220 CDI BE/170 CP si C 250 CDI BE/204 CP). Toate motorizarile beneficiaza in standard de pachetul BlueEfficiency ce contine (printre altele) functia ECO start/stop. Motorizarile pe benzina de top C 250 respectiv C350 folosesc ultima versiune a transmisiei automate cu sapte trepte 7G-TRONIC PLUS. 

Suspensia AGILITY CONTROL se afla si ea in echiparea standard modificand gradul de amortizare in functie de situatia de conducere (mai moale atunci cand se conduce in linie dreapta, respectiv tare atunci cand cresc vitezele de deplasare si in special pe viraje). Dotarile electronice de siguranta sunt si ele prezente in numar mare, de la Attention Assist pana la Adaptive Highbeam Assist si Distronic Plus. Noul C Coupe va fi disponibil incepand din luna iuliu a acestui an. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top