Mercedes-Benz Clasa E break, surprins în teste

Mercedes-Benz Clasa E break (4)

Viitorul Mercedes-Benz Clasa E break a fost surprins în teste, înaintea lansării programate pentru anul viitor. Fotografiile spion confirmă că avem de-a face cu o mașină care urmează liniile versiunii sedan, mai puțin – cum era de așteptat – în ceea ce privește partea posterioară.

Ceea ce va fi versiunea mai spațioasă a limuzinei Clasa E a fost fotografiată în timpul testelor. Break-ul primește acum o parte frontală diferită, pentru a se alinia fraților săi din celelalte clase actualizate recent. Astfel, transformarea vizează farurile, grila radiatorului și bara.

Mercedes-Benz Clasa E break (6)

Prizele de aer vor fi și ele repoziționate și redesente. Noul design va face Clasa E să arate mai agresiv în stilul clasei compacte revizuite de curând. Look-ul mașinii se va apropia și de versiunea E-Class All-Terrain, pe care am testat-o anul trecut.

Vor surveni modificări decisive și la interiorul Clasei E, pentru că break-ul va primi noul sistem multimedia MBUX, bazat pe inteligență artificială.

Mercedes-Benz Clasa E break (10)

Gama de motorizare va prelua propulsoarele limuzinei. În ofertă se vor regăsi și sistemele de propulsie hibride lansate de curând, E 300 e și E 300 de.

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu