Mercedes-Benz CLS facelift: informații și fotografii oficiale

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini oficiale cu modelul CLS facelift. Sedanul coupe a primit o serie de modificări estetice minore.

Elegantul sedan-coupe Mercedes-Benz CLS a primit un facelift optic minor. Spoilerul față a fost redesenat, grila radiatorului are un design diferit, iar farurile LED au o formă ușor modificată. CLS este la a treia generație, modelul actual fiind lansat cu trei ani în urmă.

Mercedes-Benz CLS facelift

Gama de culori a fost extinsă cu nuanțe noi ca Spectral Blue Metallic, dar și jante cu design nou. La interior, Mercedes-Benz CLS primește volan cu zone tactile, iar gama de tapițerii a fost extinsă.

Gama de motorizări pentru CLS facelift este compusă din motorizările pe benzină de 2.0 litri turbo cu patru cilindri ce oferă 299 CP și 400 Nm pentru versiunea CLS 350, dar și 3.0 litri cu șase cilindri în linie cu 367 CP sau 435 CP pentru modelele CLS 450, respectiv CLS 53. Aceste două versiuni dispun și de tracțiune integrală 4Matic+.

Mercedes-Benz oferă și motorizări diesel: 2.0 de 193 CP pentru CLS 220d sau 265 CP pentru CLS 300d. Versiunea de top diesel CLS 400d 4Matic este animată de motorul 3.0 litri de 330 CP și 700 Nm. Modelele dispun de transmisie automată cu nouă trepte.

Modelul cu facelift Mercedes-Benz CLS va debuta oficial în luna iulie pe piața europeană.

Mercedes-Benz CLS pe piața din China

Via Mercedes-Benz

Adaugati comentariu