Advertisement

Mercedes-Benz CLS

Când a fost lansată prima generație a modelului CLS, a dat naștere unui nou curent în lumea auto; este vorba de așa-numitele coupe-uri în 4 uși. Noua generație CLS intenționează să-și consolideze poziția de lider al segmentului, iar primele informații despre model, îl îndreptățesc într-u totul să-și continue dominația.

Noul CLS continuă rolul de pionier al predecesorului său, fiind în acelaşi timp o noutate absolută. Proporţiile rămân la fel de spectaculoase ca şi până acum: capota lungă, geamuri înguste, geamuri laterale fără rame și plafon dinamic rabatabil. Elementul care atrage atenţia încă de la prima vedere este designul părţii frontale, asemănător cu cel al modelului Mercedes-Benz SLS AMG. 

Grila este dominată de steaua centrală care subliniază asemănarea automobilului cu celelalte coupe-uri ale mărcii şi marchează identitatea de brand. Fiind un simbol, CLS stabileşte noi standarde de echipare a interioarelui oferind o amplă gamă de opţiuni de personalizare. Cinci culori pentru interior şi trei categorii de piele sunt disponibile clienţilor. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top