Mercedes-Benz dezvăluie noua Clasă B, pe bucăți

Cu avanpremiera programată la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an, noua Clasă B a vrut să crească puțin tensiunea, așa ca a publicat primele poze și informații legate de interior.

Oficialii Mercedes-Benz declara ca noua Clasa B va reprezenta standardul in materie de calitate a interiorul in clasa compacta. Asta inseamna ca va trebui sa surclaseze atat Audi A3 cat si modele mai noi ca Lexus CT 200h sau noul Seria 1. La prima vedere designerii germani au apelat la multe elemente intalnite la modele din gamele superioare. Volanul si cadranele de bord sunt cele mai evidente imprumuturi de la CLS, la fel si configuratia sistemelor audio si climatizare.

Se observa si o usoara tusa de sportivitate, un concept destul de nou si indraznet pentru o masina de tipul Clasei B, cunoscuta in special pentru priza la publicul feminin. Ecranul LCD plasat deasupra consolei centrale va putea fi comandat in doua dimensiuni si se va ocupa de functiile multimedia, navigatie etc. Ca o noutate pentru Clasa B, noua generatie va integra si sistemul de infotainment Command, operat prin intermediul unei rotite plasate pe tunelul central langa schimbator.

Noua Clasa B va fi prezentata in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, iar primele livrari vor avea loc incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Adaugati comentariu