Mercedes-Benz eVito: Van electric cu autonomie de 150 km

Mercedes-Benz a prezentat eVito, o variantă electrică a lui Vito, vanul înrudit cu actualul V-Class, echipată cu un acumulator de 41,4 kWh ascuns sub podea.

Un motor electric de 114 CP și 300 Nm este responsabil pentru propulsie. Autonomia oficială ajunge la o distanță de aproximativ 150 de kilometri cu un singur plin de curent. Acumulatorul poate fi reîncărcat în aproximativ șase ore. Viteza maximă este de 80 km / h. Pentru cei care vor mai mult, Mercedes-Benz oferă și un mod de condus în care viteza maximă crește la 120 km / h.

Mercedes-Benz eVito este disponibil în două lungimi de ampatament. Versiunea de bază are un ampatament de 5.140, iar versiunea extra lungă unul de 5.370 mm. Sarcina utilă maxim este stabilită la 1.073 kg.

Mercedes-Benz spune că acest eVito este doar începutul. În 2019 urmează să apară pe piață un Sprinter electric. O variantă electrică complet nouă a următoarei generații Citan este, de asemenea, menționată în planurile viitoare ale diviziei de utilitare Mercedes-Benz.

eVito (4)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top