Mercedes-Benz GLC Coupe dezvăluit oficial – TEASER

Mercedes-Benz GLC Coupe, alter-ego-ul sportiv al viitorului SUV compact GLC, a fost dezvăluit oficial sub forma unei schiţe. Un concept ce prefigurează îndeaproape liniile noului model va fi lansat luna aceasta, la Shanghai.

Poziţionat ca un rival direct pentru BMW X4, noul GLC Coupe pare o copie la scară redusă a fratelui mai mare, recent lansatul GLE Coupe. De altfel, oficialii Daimler au confirmat legătura stilistică evidentă dintre cele două modele cu accente sportive din gama tot mai generoasă de SUV-uri ale companiei.

Designului lui GLC Coupe anunţă, de asemenea, liniile finale ale viitorului GLC, aşteptat să fie prezentat oficial până la finele acestei veri. Asocierea nu e deloc deplasată, asemănările evidente dintre cele două modele fiind atestate de fotografiile spion publicate în ultimele luni.
În ceea ce priveşte partea tehnică a noului Mercedes-Benz GLC Coupe, acesta va moşteni noua arhitectură modulară destinată întregii familii de modele din Clasa C. Gama de motorizări va fi, de asemenea, o clonă perfectă a celei prezente în CV-ul actualei Clase C, ceea ce se traduce printr-o colecţie de unităţi moderne cu patru şi şase cilindri, exlusiv turbo. Un model hibrid va fi inclus în program, încă de la debut. Un turbo de 2 litri şi 211 CP, cuplat la un motor electric de 60 kW, va furniza o autonomie de 30 km, cu emisii zero.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top