Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen: un display întins pe toată lungimea bordului

Hyperscreen Mercedes-Benz EQS autoexpert.ro

Mercedes a prezentat display-ul MBUX Hyperscreen, un sistem de dimensiuni impresionate ce va fi folosit pentru viitorul model electric EQS.

Numit MBUX Hyperscreen, noua tehnologie este un display cu o formă specifică ce va ocupa tot bordul viitorului modelului Mercedes-Benz EQS.

Display-ul curbat are o lungime de 141 cm și va fi beneficia de inteligență artificială. Ecranul se va întinde practic pe toată lungimea bordului și va putea fi accesat atât de cel de la volan cât și de pasagerul din dreapta. Sitemul integrază practic trei ecrane diferite creând senzația unui imens ecran.

”MBUX Hyperscreen este atât creierul, cât și sistemul nervos al mașinii,” a declarat Sajjad Khan, membru în consiliul de management al Mercedes-Benz.

Display-ul MBUX Hyperscreen va fi disponibil pentru modelele din familia EQS, cel mai probabil atât pentru sedan cât și pentru SUV. Mercedes nu a comunicat încă datele de lansare pentru viitoarele modele electrice de top. Cel mai probabil, sedanul Mercedes-Benz EQS va fi lansat în această vară, iar SUV-ul electric EQS va veni spre finalul anului 2021.

Via Mercedes-Benz

Adaugati comentariu