Mercedes-Benz oprește producția modelului CLS

Mercedes CLS

Mercedes-Benz va opri producția modelului coupe CLS în luna august 2023. Compania germană nu plănuiește un urmaș pentru CLS.

Mercedes își regândește gama de modele și a decis să simplifice lucrurile prin eliminarea unor modele și variante de model. CLS a fost deja eliminat din oferta constructorului german pe piața din Australia, iar acum oficialii mărcii germane au confirmat că modelul coupe cu patru portiere va ieși și din oferta europeană.

Mercedes-Benz CLS

Germanii au eliminat deja din gamă modele ca SLC, S Class Coupe, S Class Cabriolet și AMG GT Cabrio. Modelele C Class Coupe și Cabrio, E Class Coupe și Cabrio vor fi transformate în două versiuni ale noului model CLE ce va fi oferit ca variante coupe și cabrio.

Mercedes CLS

Deși nu este confirmat oficial, modelele Mercedes-Benz A Class și B Class ar putea și ele fi eliminate din oferta constructorului german.

Mercedes se concentrează pe noi modele de lux sub marca Maybach. Deja a fost lansat modelul Maybach EQS SUV, ce va fi urmat de un SL lansat sub marca Maybach. În curând va fi lansat și modelul complet electric Mercedes EQG, varianta alimentată la priză a clasicului G Class. De asemenea, am putea vedea un model G mai mic ce va fi lansat în 2026, conform presei germane.

Via Motor1

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top