Mercedes-Benz prezintă noua Clasa A în cadrul Roadshow-ului „Pulsul unei noi generații”

Clasa A poate fi testată în cadrul Roadshow-ului organizat de Mercedes-Benz în Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, București și Constanţa. Evenimentele ofera potenţialilor clienţi și iubitorilor de Mercedes-Benz ocazia să trăiască experienţa completă a noului model Clasa A.

Noul Mercedes-Benz Clasa A este lansat în România printr-o serie de evenimente speciale în cadrul Roadshow-ului „Pulsul unei noi generaţii”, între 15 septembrie-16 octombrie 2012. Mercedes-Benz România a pregătit un program de lansări locale în cinci orașe principale (Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, București și Constanţa) pentru a oferi tuturor românilor posibilitatea de a afla cât mai multe detalii despre cel mai recent lansat autoturism și de a testa calităţile mașinii în cadrul sesiunilor de test-drive.

Timp de patru zile, în intervalul sâmbătă-marţi, participanţii la Roadshow pot pune la încercare calităţile noii Clase A, cel mai dinamic și complex model din segmentul compact. Autoturismul a fost apreciat de către specialiști prin conceptul său revoluţionar, caracterul distinct faţă de predecesorul său, design-ul original, motorizările performante și aerodinamica.

În fiecare oraș, Între orele 10:00 – 19:00, organizatorii pun la dispoziţia participanţilor un program complet: sesiuni de test-drive,  prezentări de produs, consultanţă tehnică din partea reprezentanţilor de la centrele autorizate Mercedes-Benz, dar și acţiuni de divertisment (sesiuni foto inedite, artă graffiti, loc de joacă pentru copii), care surprind cel mai bine spiritul noii generaţii, al cărei reprezentant de seamă este chiar noul Mercedes-Benz Clasa A.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere pe site-ul HYPERLINK „http://www.mercedes-benz.ro/NoulA”www.mercedes-benz.ro/NoulA sau direct la standul Mercedes-Benz amplasat în locaţie.

Adaugati comentariu