Mercedes-Benz S-Class: prima imagine oficială cu noua generație a modelului german

Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu a șaptea generație a modelului S-Class. 

Constructorul german a publicat prima imagine oficială cu noua generație a modelului S-Class. În fotografia oficială se distinge grila și partea frontală a noului model, confirmând designul dezvăluit de imaginile neoficiale publicate online.

Daimler confirmă astfel că lansarea noului model va avea loc în acest an, în ciuda zvonurilor care spuneau că a șaptea generație S-Class va fi lansat anul viitor din cauza întârzierilor provocare de pandemia de coronavirus.

mercedes S-Class 2020 leak

Noul model poartă numele de cod W223 și va fi un tur de forță tehnologic așa cum l-a numit președintele Mercedes-Benz, Ola Kallenius. Din prima imagine se remarcă grila clasică în stil Mercedes și blocurile optice moderne cu trei proiectoare.

La interior, noul model va primi o tabletă amplasată pe consola centrală. Display-ul va avea o diagonală de 20 inci (50 cm) având 30 cm lățime și 40 cm înălțime, fiind astfel puțin mai mare decât cea de la Tesla.

Noua generație S-Class va primi o varietate de motorizări, inclusiv sisteme mild-hybrid la 48V pe benzină și plug-in hybrid.

Producția noului model va începe în luna septembrie la uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen, Germania. Un model complet electric, EQS, se va alătura gamei începând din 2021.

via mercedesblog

Adaugati comentariu