Mercedes-Benz şi U.N.T.R.R. instruiesc şoferii

Având la bază platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei, Mercedes-Benz România şi Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România au încheiat un parteneriat care are în vedere pregătirea teoretică şi practică a şoferilor români de camioane.

Demersul are la bază experienţa, cunoştinţele şi personalul Mercedes-Benz România, specializat în domeniul instruirii şi conducerii economice, reunite cu resursele profesionale materiale şi organizatorice puse la dispoziţie de UNTRR. Mai mult, parteneriatul reconfirmă promisiunea Mercedes-Benz pentru perfecţiune, responsabilitate şi siguranţă exemplară în conducere. 

Cursurile de instruire au drept scop eficientizarea activităţilor companiilor de transport din România şi a stării traficului rutier. Tema principală a sesiunilor de formare este axată pe îmbunătăţirea performanţelor de conducere în vederea reducerii consumului de carburant şi a perfecţionării şoferilor de camioane. Asumarea tehnicilor de „eco-driving” ajută la sporirea siguranţei în trafic, precum şi la extinderea duratei de viaţă a autovehicului şi reducerea semnificativă a stresului la volan. 

În cadrul acestui program este instruit un număr maxim de 320 de cursanţi din rândul şoferilor angajaţi ai membrilor UNTRR. Fiecare sesiune urmăreşte structura realizată de experţii Mercedes-Benz care pun la dispoziţia participanţilor materiale didactice – suport pentru probele practice. Cunoştinţele acumulate în urma pregătirii teoretice sunt aplicate la volanul unui camion din gama Actros sub supravegherea unui instructor din cadrul Mercedes-Benz România. De asemenea, fiecare sesiune durează între 8 şi 10 ore, iar numărul zillnica maxim de cursanţi este de 12 şoferi ai celor mai importante societăţi de transport rutier din România. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top