Mercedes-Benz StarParts – Piese de schimb la prețuri mai avantajoase

StarParts Mercedes-Benz autoexpert.ro

Creșterea numărului de vehicule vândute în ultimii ani a dus la o mărire semnificativă a parcului auto, în special în segmentul vehiculelor cu o vechime mai mare de cinci ani. Acolo, gama de posibile inspecții și reparații este mai mare decât în cazul vehiculelor mai noi. Astfel, compania germană aduce o nouă gamă de piese de schimb: StarParts.

Service-urile independente și administratorii de flote caută să reducă costurile la inspecții și reparații, mai ales că valoarea de piață a acestor mașini este acum mai mică. Drept răspuns, Mercedes-Benz propune o nouă gamă de piese de schimb: StarParts. Această gamă este dedicată modelelor Mercedes-Benz mai vechi de cinci ani, dar și modelelor care, între timp, au ieșit din producție. Astfel, Mercedes-Benz StarParts se adresează posesorilor modelelor din clasele A, B, C, E, E Coupe, M/GLE, R, S și modelelor GL, GLA, GLK, GLE Coupe, CL, CLA, CLK, CLS, SL și SLK, cu condiția ca acestea să fie mai vechi de cinci ani.

Ce reprezintă StarParts?

Noua gamă de piese de schimb Mercedes-Benz StarParts este formată în special din consumabile. Printre ele, amintim: discuri și plăcuțe de frână, filtre de aer, ulei și combustibil, dar și filtre de ulei de transmisie, bujii cu scânteie și incandescente, baterii și ștergătoare de parbriz/lunetă.

StarParts Mercedes-Benz autoexpert.ro

Piesele de schimb Mercedes-Benz StarParts sunt cu până la 25% mai ieftine decât piesele de origine. Această diferența de preț este obținută prin utilizarea materialelor alternative, reducerea unor funcții suplimentare (cum ar fi senzorul de uzură de pe ștergătoare) și standardizarea unor versiuni ale aceleiași piese. Toate aceste măsuri permit volume mai mari de producție și costuri mai mici.

Accesează aici pagina StarParts de la Mercedes-Benz! 💡

Toate reperele care constituie gama StarParts sunt certificate de Mercedes-Benz. Absolut toate respectă strictele norme de fiabilitate și siguranță ale constructorului german. De altfel, acestea pot fi comandate în service-urile autorizate Mercedes-Benz sau în platforma B2B Connect (prin intermediul aplicației WebParts).

StarParts Mercedes-Benz autoexpert.ro

Principalele avantaje ale gamei Mercedes-Benz StarParts:

  • calitate certificată la prețuri mai mici.
  • aceeași garanție ca în cazul pieselor de origine Mercedes-Benz.
  • același sistem de comandă ca în cazul pieselor de origine Mercedes-Benz.
  • dezvoltate specială pentru anumite game și modele, ceea ce garantează compatibilitate deplină.
  • piesele corespund standardelor stricte de calitate și siguranță aplicate de Mercedes-Benz.
  • Număr mare de repere, aproximativ 200 acum, dar în continuă creștere.

Nu în ultimul rând, toate piesele au logo-ul Mercedes-Benz, ceea ce ajută la păstrarea unei valori de piață cât mai mari a  vehiculelor echipate cu aceste piese de schimb.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top