Mercedes-Benz T-Klasse – utilitară destinată transportului de persoane

Mercedes-Benz și-a mărit gama de modele utilitare prin prezentarea Clasei T. Bazat pe modelul Citan, care la rândul său împarte platforma cu Renault Kangoo, noua Clasă T este o utilitară destinată transportului de persoane.

Mercedes și-a mărit gama de vehicule prin adăugarea în gamă a modelului Clasa T. Noul model este destinat familiilor active, sau celor care iubesc activitățile în aer liber. Mercedes-Benz T-Klasse devine un rival direct pentru Volkswagen Caddy.

Clasa T de la Mercedes-Benz

Cu o lungime de 4498 mm, 1859 mm lățime și o înălțime de 1811 mm, modelul T-Klasse are profilul unui MPV dedicat transportului de persoane. Dispune de portiere spate culisante, iar ulterior va fi disponibilă și o versiune cu ampatament mărit ce va putea transporta până la 7 pasageri. Portbagajul are un volum de încărcare de 517 litri.

La interior, Clasa T va fi echipat cu un instrumentar de bord cu ecran de 5,5 inchi și cu un display de 7 inchi dedicat sistemului multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Mercedes-Benz T-Klasse este înrudit cu Renault Kangoo și este produs în uzina Maubege din Franța. Gama de motorizări este alcătuită din motorul diesel de 1.5 litri în versiuni de 95 și 115 CP, dar și motorul pe benzină de 1.3 litri și 102 sau 131 CP. Transmisia standard este asigurată de cutia de viteze manuală cu șase trepte, iar opțional se poate alege o transmisie automată cu șapte trepte și două ambreiaje.

Clasa T va primi ulterior și o versiune complet electrică numită Mercedes EQT.

Via Mercedes-Benz

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top