Mercedes-Benz Vision Tokyo: un OZN printre pământeni

Mercedes-Benz Concept Tokyo 2015

OZN-ul tocmai a aterizat. Și a fost identificat ca fiind Mercedes-Benz Vision Tokyo, cea mai recentă creație futuristă lansată de stația spațială de la Stuttgart cu destinația Salonul Auto de la Tokyo. Conceptul Vision Tokyo va fi expus în capitala japoneză începînd cu 30 octombrie.

Într-o metropolă cu peste 10 milioane de locuitori pe o suprafață de numai 622 de kilometri pătrați, cu temple vechi de sute de ani și zgârie-nori care înțeapă cerul, acest robot urban vine cu o structură monolitică și design futurist, dar și cu un interior luxos cu aspect de lounge.

La exact două zile după ce Mercedes-Benz a făcut publică o fotografie cu profillu întunecat al conceptului, compania o dezvăluie acum în toată splendoarea. “Mercedes-Benz Vision Tokyo întruchipează conceptul unui lounge auto pentru marile orașe ale viitorului. Simplitatea și senzualitatea liniilor vehiculului Vision Tokyo defines noua interpretare a luxului modern propus de Mercedes-Benz”, declară Gorden Wagener, șeful departamentului de Design de la Daimler AG.

Continuarea articolului aici.

Mercedes-Benz Vision Tokyo

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top