Mercedes cheamă mașina asta în service pentru că merge prea repede în marșarier

Mercedes-AMG G65

Acesta este un defect care s-ar putea să nu-i deranjeze pe proprietari. Mercedes recheamă în service modelele Mercedes-AMG G65 din Statele Unite pentru că se deplasează prea repede în marșarier. Motorului V12 twin-turbo de 6.0 litri îi lipsește soft-ul necesar pentru a limita viteza.

Pentru a opri mașina să meargă prea repede în marșarier, service-ul autorizat îi va instala un dispozitiv dedicat. Administrația Națională pentru Siguranța Traficului din Statele Unite raportează: “Aceste vehicule ar putea fi echipate cu soft-ul incorect de limitare a vitezei. În marșarier, orice bruscare a direcției la viteze de peste 16 mph (26 km/h) poate provoca instabilitatea vehiculului.”

Astfel, Mercedes trebuie să cheme toate cele 20 de vehicule comercializate în Statele Unite.

Mercedes-AMG G65

LIVE de la Detroit: Legenda continuă!

Mercedes-Benz G-Class se întoarce!

Mercedes-AMG G65 este o bestie. SUV-ul pătrățos este pus în mișcare de un motor V12 de 6.0 litri, care dezvoltă 621 de cai putere și un cuplu de 991 Nm, expediați către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu șapte trepte. Mașina aleargă de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde. Monstruosul G cântărește peste 2.800 de kilograme, ceea ce îl face cam cât două GLA-uri.

În Statele Unite, prețul de pornire al unui G65 este de 222.700 de dolari, o gamă de prețuri în care doar SUV-uri ca Bentley Bentayga și Rolls-Royce Cullinan au îndrăznit să acceadă.

Adaugati comentariu