Mercedes GLC Coupe – verde la comenzi! Iată prețurile.

Mercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe și-a anunțat prețurile pentru piața din Germania. Inițial, el va apărea în 3 variante de motorizare, urmând ca alte 5 să intre în ofertă mai târziu. Prețul de bază este de 49.445 euro, în cazul lui GLC 250 4MATIC Coupe.

Pentru această sumă, primiți jante pe 18 inci, pachet Chrome, și sistem Easy-Pack tailgate. Acesta permite deschiderea, închiderea și menținerea hayonului în orice poziție, în mod electric. În plus, sistemul multimedia Audio 20 CD, camera pentru marșarier funcția Keyless-Go și tapițeria din material ARTICO sunt disponibile încă din pachetul de bază.

Nici sistemele de asistență nu sunt uitate: sistemul de prevenire a coliziunilor, cel de asistență la rafalele de vânt lateral, luminile automate și ESP cu asistență la virajele rapide sunt incluse în echiparea cea mai ieftină. Suspensia este reglată mai sportiv, iar direcția – mai incisiv decât la SUV-ul GLC.

Pachetul special AMG, disponibil extra, include roți pe 19 sau 20 inci și pneuri de lățimi diferite pentru cele două punți, precum și elemente specifice sport la exterior și interior. Mai mult, două tipuri de suspensie, ambele active, sunt disponibile extra: noua Dynamic Body Control, cu arcuri din oțel, și Air Body Control, pe bază de aer comprimat.

Mercedes GLC Coupe

Prețurile noii linii Mercedes GLC Coupe sunt de 49.445 euro pentru modelul pe benzină GLC 250 4MATIC Coupe, 49.980 euro pentru dieselul GLC 220 d 4MATIC Coupe, și 51.289 euro pentru varianta diesel GLC 220 d 4MATIC Coupe.

Prețurile în Germania ale principalului concurent, BMW X4, pornesc de la 48.500 de euro, pentru varianta X4 xDrive 20i, dar aceasta dezvoltă doar 184 CP, comparativ cu cei 211 CP ai lui GLC 250 4MATIC Coupe.

Gama completă a lui Mercedes GLC Coupe va conține 8 variante de motorizare, inclusiv un plug-in hybrid și vârful de gamă AMG, ce va dezvolta 367 CP.

Mercedes dă undă verde comenzilor la începutul săptămânii viitoare, pe 20 iunie, iar livrările vor începe în această toamnă.

 

Adaugati comentariu