Mercedes și Alain Delon la TIFF 2017

Din 2002, fiecare început de vară aduce la Cluj Festivalul Internațional de Film Transilvania, TIFF 2017, susținut cu precizie de orologiu german de Mercedes România. Vechiul se împletește cu noul, iar porțile sunt deschise pentru toată lumea.

Apreciat internațional pentru varietatea echilibrată de filme și organizarea excelentă, TIFF este un festival care crește an de an atât prin importanță cât și prin număr de spectatori. A fost inclus în topul celor mai bune 40 de festivaluri de film de lung metraj din lume. Ajuns la ediția a 16-a, TIFF a câștigat de-a lungul timpului sprijinul unor parteneri pe care-i putem numi tradiționali. Unul dintre ei este Mercedes-Benz, care în 2017 a fost pentru a 11-a oară consecutiv mașina oficială TIFF.

Simbol al eleganței și tehnologiei, limuzinele transportă celebritățile autohtone și internaționale în cadrul festivalului, iar mașinile cu înclinație utilitară, precum Citan sau Vito, asigură suport logistic pentru buna desfășurare a festivalului. Totuși, dacă faci un pas în spate și vei privi în ansamblu vei descoperi mai multe asemănări între festival și această marcă germană sinonimă luxului și inovației.

tiff-2017 (15)

Ce bine e să fii Alain Delon

Gala de închidere a debutat cu un moment artistic susținut de Silent Strike și cvartetul de coarde Muse Quartet. Printre piesele auzite pe covorul roșu a fost și cea numită Alain Delon, a celor de la Șuie Paparude. Actorul nu a dat semne că ar înțelege româna. Anul trecut Sophia Loren a primit premiul pentru întreaga carieră, iar acum, la TIFF.16, Alain Delon a acceptat această distincție. Rebelul filmului francez a împlinit…

CITEȘTE CONTINUAREA PE MERCEDESBLOG.RO

Adaugati comentariu