Mercedes-Maybach G 650 Landaulet: 4×4 de ultra-lux cu 630 CP

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este numele celui mai excentric model din gama G-Class, un cabriolet de ultra-lux cu ampatament lung, punți portale și motor V12 cu 630 CP.

Contrar informațiilor inițiale, noul cabrio nu va purta sigla AMG, ci va face parte din gama tot mai largă a noului sub-brand de lux Mercedes-Maybach.

Primele imagini dezvăluie că Mercedes-Maybach G 650 Landaulet nu este un simplu G-Class decapotabil revizuit. Noul 4×4 se distinge prin ampatamentul său ultra-lung și este un Landaulet veritabil, plafonul său putând fi pliat exclusiv deasupra locurilor din spate, care vor beneficia de scaune cu multiple reglaje electrice și de mult spațiu suplimentar la nivelul genunchilor.

Propulsia noului Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este asigurată de motorul bi-turbo V12 de 6 litri și 630 CP, preluat de la Mercedes-AMG G 65.

Noul model va folosi drept punct de plecare versiunea extremă Mercedes G 500 4×4², de la care va moșteni punțile portale și garda la sol imensă de 450 mm. Suplimentar, G 650 Landaulet va fi înzestrat cu praguri escamotabile electric, care vor facilita accesul la bord.

Debutul oficial al noului model va avea loc pe 7 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

https://www.instagram.com/p/BQKy65QB8Nz/

Adaugati comentariu