Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard. Lux prezidențial

Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard este cea mai nouă și cea mai exclusivistă limuzină blindată cu ampatament lung din lume.

Șefi de stat și alte personaje supuse unor mari riscuri au acum la dispoziție un vehicul unic și exclusivist. Limuzina absolută de la Mercedes-Maybach este disponibilă cu un singur tip de ampatament și cu o configurație unică a locurilor, dispuse față în față, dincolo de un geam despărțitor. Geamul aflat în peretele despărțitor poate fi coborât electric. De asemenea, acesta poate deveni de la transparent la opac prin simpla atingere a unui buton. Acest lucru permite – în combinație cu draperii oferite standard pentru geamurile din spate – un nivel ridicat de intimitate. Dotare standard, monitorul cu format de 16:9 și cu o diagonală de 18,5 inchi (47 cm) amplasat în fața peretelui despărțitor, poate fi de asemenea, acționat electric.

Cu o lungime de aproximativ 6500 mm, Pullman este cu 1053 mm mai lung ca Mercedes-Maybach S-Class. Ampatamentul ajunge la o valoare impresionantă de 4418 mm. Mai mult, la o înălțime de 1598 mm, Pullman-ul este cu peste 100 mm mai înalt ca un Mercedes S-Class, oferind, în consecință, mai mult spațiu la cap.

Pasagerii VIP iau loc în două scaune executive orientate către direcția de rulare. Aceștia se pot bucura de cel mai mare spațiu disponibil pentru picioare din acest segment; și pot urca la bordul mașinii sau pot coborî din aceasta cu cea mai mare ușurință și foarte confortabil. Tipic pentru un Pullman, cei patru pasageri pot lua loc față în față în compartimentul despărțit de peretele electric.

Blindajul limuzinei Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard urmează principiul de design al protecției integrate, care are la bază ani la rând de experiență dobândită de Mercedes-Benz prin construirea de vehicule care oferă protecție specială. Mercedes-Maybach S 600 Pullman Guard asigură protecție la nivelul clasei de protecție VR9 (în zonele transparente și netransparente) și este certificat pentru rezistența la explozii în conformitate cu Directiva ERV 2010.

Motorul V12 twin-turbo de la Mercedes-Maybach Pullman are o putere de 390 kW (530 CP). Are o capacitate de 5980 cc și produce un cuplu maxim de 830 Nm începând cu 1900 rpm. Masa la gol a limuzinei Pullman Guard este de 5,1 tone, în timp ce masa totală este de 5,6 tone. Din exterior, dotările de protecție specială sunt insesizabile, așa cum sunt la toate modelele S-Class Guard.

Adaugati comentariu