Mergi la sigur cu AAA New Kopel

New Kopel Group comercializează mașini second hand prin intermediul diviziei sale, AAA New Kopel. În cele ce urmează vă vom prezenta principalele avantaje referitoare la achiziția unui automobil rulat, de la AAA New Kopel.

Masini care au un istoric certificat, cu o carte de service care cuprinde toate interventiile tehnice realizate de la inmatriculare pana in prezent. Aici clientul poate urmari daca reviziile au fost realizate la intervale regulate, precum si alte reparatii suplimentare efectuate.

Masinile au avut anterior un singur proprietar, compania Sixt New Kopel, divizia de leasing operational si management de flota a Grupului New Kopel.

Masinile sunt inmatriculate in Romania, iar pentru acestea nu va fi nevoie de achitarea taxei de poluare. Masinile sunt inmatriculate dupa 1 ianuarie 2007, au un rulaj mediu de circa 60.000 km si o varsta medie de 3 ani.

Clientul are posibilitatea de a schimba masina cu un alt model in termen de 7 zile de la achizitie, daca in acest interval se razgandeste.

Posibilitate de trade-in: masina ta veche poate constitui avansul pentru achizitia unui autoturism rulat mai nou si cu mai putini kilometri.

Fiecare automobil din oferta AAA New Kopel are asigurata o garantie totala de un an sau un rulaj de 20.000 km.

Adaugati comentariu