Merită să-ți achiziționezi un autoturism Mercedes-Benz rulat?

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de autoturisme din lume. Probabil că nu există șofer care să nu-și fi dorit măcar o dată în viață să fie la volanul unui Mercedes.

Modelele noi lansate de brandul german sunt destul de costisitoare iar alegerea unui autoturism nou nouț Mercedes Benz poate însemna o cheltuială însemnată, pe care nu toți ne-o permitem.

Dacă îți dorești un anumit autoturism Mercedes-Benz, acum poți opta pentru modele auto rulate.

Este simplu să alegi exact ce îți dorești, atunci când ai la dispoziție o gamă variată, în oferta de autoturisme rulate la Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Atunci când cumperi un autovehicul rulat este normal să te gândești la starea tehnică actuală, mai ales că este vorba de un autoturism Mercedes-Benz, care trebuie achiziționat după o atentă verificare. Multe persoane ezită să achiziționeze vehicule rulate, nefiind sigure de calitatea acestora.

Vehiculele rulate Certified de la Auto Schunn beneficiază de o expertiză tehnică amănunțită,  realizată conform standardelor fabricantului german. Toate modelele din oferta Auto Schunn sunt disponibile cu livrare imediată, sunt gata de drum, au garanție și au trecut cu succes verificarea tehnică în peste 200 de puncte, realizată de specialiști certificați Mercedes-Benz.

În acest mod te asiguri că, înainte de a achiziționa vehiculul, este deja verificat și certificat

În acest mod te asiguri că, înainte de a achiziționa vehiculul, este deja verificat și certificat și nu mai trebuie să mergi la un service în momentul achiziției pentru a vedea dacă nu are anumite defecte ascunse.

Vehiculele rulate și comercializate de Auto Schunn sunt puse la vânzare cu un istoric de service verificat și complet, iar rulajul autoturismului Mercedes-Benz arată numărul real de kilometri la bord.

Autoturismele din oferta Auto Schunn au prețuri excelente. Gama de autoturisme rulate conține cele mai cerute modele Mercedes-Benz, la un preț accesibil și un rulaj cât mai mic, pentru ca tu să te bucuri de un vehicul într-o stare tehnică și estetică excelentă.

 Dacă totuși ai nevoie de o reparație poți apela cu încredere non-stop la asistența service oferita de Auto Schunn. Centrele de service autorizate Mercedes Benz beneficiază de expertiza unor specialiști certificați și de cele mai moderne tehnologii de diagnostic, service, reparații și întreținere.

Chiar dacă achiziționezi un autoturism rulat, este recomandat să te bazezi pe piese de schimb originale Mercedes-Benz pentru a asigura funcționalitatea perfectă a vehiculului tău. În centrele de service Auto Schunn găsești piese auto de schimb noi de origine sau remanufacturate, de cea mai bună calitate.

Dacă vrei să te convingi de calitatea autovehiculelor rulate Mercedes-Benz de la Auto Schunn, nu rămâne decât să te programezi la un test drive, pe care îl poți efectua in maxim 24 de ore de la solicitare.

În acest mod vei putea alege direct modelul care ți se potrivește și pe care îl poți achiziționa la un preț excelent, fiind vorba de un autoturism rulat.

Auto Schunn pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de autovehicule rulate, alese dintre cele mai populare și îndrăgite modele de la Mercedes-Benz.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top