MG, Aston Martin sau Bentley sunt printre mărcile care plănuiesc lansări la Goodwood Festival of Speed

MG HS AutoExpert

The Goodwood Festival of Speed care va începe pe 11 iulie în Regatul Unit, va include o serie de lansări ale mărcilor chinezești, mărcilor ultraluxury și mărcilor premium globale. Printre participanții notabili se numără MG, Aston Martin, Bentley și alții, subliniind importanța evenimentului ca alternativă dinamică la expozițiile auto tradiționale.

 

Producătorii chinezi BYD, MG și Jaecoo vor avea o prezență puternică. BYD va prezenta noul său SUV hibrid plug-in Seal U și două modele ale mărcii sale premium Yangwang, inclusiv supercarul complet electric U9. „Goodwood Festival of Speed este unul dintre cele mai importante evenimente auto din lume”, a declarat Michael Shu, director general al BYD pentru Europa.

 

MG

Celebrându-și centenarul, MG va prezenta la Goodwood noul SUV compact HS. Modelul va oferi motorizări pe benzină și plug-in hybrid, hibridul având o autonomie electrică semnificativă. MG va prezenta, de asemenea, un concept care prefigurează un potențial model sportiv de serie, alături de conceptul de hypercar electric cu un singur loc EXE181 prezentat pentru prima dată la Beijing în aprilie.

Aston Martin

Marca britanică de ultralux va debuta cu coupe-ul Valiant V12 de 735 CP, un model în ediție limitată cu o cutie de viteze manuală optimizată pentru utilizarea pe circuit. Fernando Alonso, starul Formulei 1, va conduce mașina pe emblematica urcare de 1,16 mile de la Goodwood. Aston Martin va expune, de asemenea, noul coupe Vantage și SUV-ul DBX actualizat.

Bentley

Bentley va prezenta noul coupe Continental GT și decapotabila GTC, ambele dispunând pentru prima dată de un sistem de propulsie hibrid plug-in bazat pe V8. Aceasta marchează prima prezentare publică a acestor modele ultraluxoase.

Honda

Honda este pregătită să reînvie numele de Prelude printr-un model hibrid, prezentând un concept al coupe-ului sportiv care a debutat la Japan Mobility Show 2023. O versiune de serie va fi lansată în curând în Europa, readucând numele Prelude în regiune.

Land Rover

Defender Octa, o ediție specială cu prețul de 158.000 de lire sterline, va fi modelul cheie al Land Rover la Goodwood. Echipat cu un motor BMW V-8 care produce 635 CP, acesta accelerează până la 100 km/h în 3,8 secunde.

BMW

BMW va dezvălui cea de-a patra generație a SUV-ului de dimensiuni medii X3, după dezvăluirea sa digitală din iunie. Va fi prezentată, de asemenea, și noua generație de M5 plug-in hibrid cu 727 CP ce a creat multe controverse datorită masei sale proprii de peste 2.500 kg. În plus, marca Mini a BMW va prezenta un prototip al viitoarei sale versiuni JCW de performanță a noului Cooper electric.

Jaecoo

Marca Jaecoo a Chery va debuta în Marea Britanie cu Jaecoo 7, un SUV compact cu un motor pe benzină de 1,6 litri. Variantele viitoare vor include opțiuni plug-in hybride și full electrice.

Genesis

Genesis, marca premium a Hyundai, va prezenta versiunile concept „Magma” de înaltă performanță ale modelelor sale electrice GV60 și GV80.

Hongqi

Marca premium chineză va dezvălui un nou model, detaliile urmând să fie anunțate de șeful de design Giles Taylor, fost la Rolls-Royce.

Alpine

Grupul Renault Alpine se va concentra pe abilitățile de conducere ale versiunii A290 „hot hatch” a noului Renault 5 electric, după dezvăluirea sa din iunie.

Hispano Suiza

Marca de lux va prezenta noul său Carmen Sagrera, al treilea din gama Carmen de hipercaruri electrice, cu patru motoare care dezvoltă 1.114 CP și un pachet de baterii de 103 kWh.

 

Goodwood Festival of Speed promite o prezentare dinamică și diversă, reflectând peisajul în continuă evoluție al industriei auto.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Top 4 beneficii ale uleiului de motor 5W40

Uleiul de motor 5W40 este unul dintre cele mai populare și utilizate tipuri de uleiuri pentru motoare datorită versatilității și performanțelor sale

Scroll to Top