Michael Schumacher împlinește astăzi 50 de ani. Anunțul făcut de familia marelui campion

Michael Schumacher wallpaper

Michael Schumacher împlinește 50 de ani. Cinci ani au trecut de la accidentul care i-a schimbat viața marelui campion din Formula 1. Soția sa Corinna cere respectarea intimității și anunță că Schumi beneficiază de cea mai bună îngrijire.

“Vă rugăm să înțelegeți că vrem să respectăm dorința lui Michael și să păstrăm problemele privind starea de sănătate în privat”, anunță familia lui Schumacher într-o postare pe o rețea de socializare.

Fostul pilot a dispărut din viața publică odată cu accidentul care a avut loc pe o pârtie de schi din Meribel, din Alpii Francezi, în decembrie 2013. Schumacher a fost atunci dus de urgență la spital cu elicopterul și operat de două ori pe creier.

Citește și:

Primele vești clare despre starea lui Michael Schumacher

Totuși, declarația dată de fostul său șef de la Ferrari, actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, le-a reaprins speranța fanilor. Acesta a povestit că a văzut Marele Premiu al Braziliei în compania lui Schumacher și că acesta nu mai este țintuit la pat.

Cu ocazia zilei de naștere a septuplului campion mondial din Marele Circ, Fundația Keep Fighting lansează o aplicație de emoticons denumită Schumoji.

Șapte titluri mondiale a cucerit Michael Schumacher în Formula 1, dintre care 5 la volanul monopostului Ferrari, în perioada 2000 – 2004. Tot cu La Scuderia, acesta a pus umărul la 6 titluri mondiale la Constructori. Pilotul german își adjudecase două titluri și cu Benetton, în 1994 și 1995.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top