Michael Schumacher, văzut pentru prima oară de la accident

Michael Schumacher Mallorca

Michael Schumacher a fost văzut pentru prima dată de la accidentul suferit în 2013. Fostul pilot de legendă și-a petrecut începutul anului în noua vilă a familiei din Mallorca, Spania.

Soția lui Michael, Corinna, a cumpărat vila cu 30 de milioane de euro anul trecut, mizând pe intimidatea pe care o poate oferi construcția aflată în Port d’Andratx, în sud-vestul insulei Mallorca. Villa Yasmin, achiziționată de Corinna Schumacher, i-a aparținut președintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez. Numeroase camere cu finisaje și mobilă de lux, două piscine și o grădină imensă sunt facilitățile puse la dispoziție de proprietatea aflată pe țărmul Mării Mediterane.

Michael Schumacher Mallorca

Michael Schumacher – Veștile pe care le așteptam de 5 ani

Publicația germană Bunte susține că Schumacher a sosit în Mallorca la bordul unui elicopter de culoare albastră, un Bell 429 Global Ranger, adaptat pentru a transporta pasagerul cu probleme de sănătate. În Mallorca a aterizat și echipa medicală care îl monitorizează în permenanță pe Schumacher.

Familia Schumacher a petrecut acolo începutul de 2019. Tot acolo, Corinna, Michael și cei doi copii au sărbătorit ziua de naștere a fostului pilot, care a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie.

Michael Schumacher Mallorca

Este prima oară când septuplul campion mondial părăsește Elveția, după accidentul suferit la schi în decembrie 2013.  Schumacher este încă într-un lung și anevoios proces de recuperare după traumatismul cranian din cauza căruia a stat aproape jumătate de an în comă.

Familia face eforturi uriașe pentru a păstra secretul în privința stării sale de sănătate, dar șeful FIA și fost manager al echipei Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit că a văzut Marele Premiu al Braziliei din sezonul trecut, în compania lui Schumacher, și că acesta nu mai este țintuit la pat.

 

Adaugati comentariu