Micul copil rebel, Golf Cabriolet, prezent la Frankfurt

Golf Cabriolet 2015

Anul trecut îi spuneam adio lui EOS, urându-i bun venit vechiului Golf Cabriolet! Astfel, cel mai iubit model cabriolet al nemților de la Volkswagen își face simțită prezența la Frankfurt, cu un look special. 

În cei 36 de ani de viață, modelul Golf Cabriolet a fost mereu privit ca și copilul poznaș al nemților, devenind în scurt timp iubit de publicul larg atât în Europa, cât și in Statele Unite. 

Pentru modelul anului 2015, schimbările sunt mai mult la nivel de styling, Golf Cabriolet păstrând caroseria seriei precedente de Golf – mk6. Bara față cu accente sport, pragurile laterale cât și modificările de nivel de individualizare – sunt astfel disponibile șase culori noi pentru exterior, o culoare nouă pentru soft-top și noi modele de jante, special gândite pentru micul Cabriolet. 

La nivel de motorizare, Golf Cabriolet intră în rând cu fratele său mai mare – Golf 7 – împărțind aceeași linie de motoare – patru motorizări benzină TSI (1.2 TSI 105 CP / 1.4 TSI 125 CP / 1.4 TSI 150 CP / 2.0 TSI 220 CP) cât și doua diesel ( 2.0 TDI 110 CP / 2.0 TDI 150 CP).

Micul Golf Cabriolet poate fi admirat la Frankfurt, începând cu data de 17 Septembrie. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top