MIDOCAR lansează o aplicație personală compatibilă Android si iOS

Marcile Volkswagen si Audi sunt reprezentate in aplicatiile mobile din Romania pentru prima oara. Dealerul auto MIDOCAR isi lanseaza aplicatia mobila care faciliteaza comunicarea intre companie si clienti. Aplicatia este disponibila in Appstore si in Google Play.

Contactarea consilierilor, programarile in service si vizualizarea ofertelor sunt acum mai aproape ca niciodata atat de actualii, cat si de potentialii clienti MIDOCAR. Dupa optimizarea tuturor website-urilor pentru utilizare mobile, dezvoltarea aplicatiei MIDOCAR App este urmatorul pas pe care dealer-ul l-a urmat pentru a fi aproape de clienti in mediile pe care acestia le utilizeaza cel mai des.

Printre utilitatile aplicatiei se numara:

-lista de servicii complete oferite de MIDOCAR, alaturi de formular de programare pentru fiecare dintre acestea (tinichigerie, vopsitorie, ITP, depozitare roti, tractare, spalatorie etc.);
-formular de inscriere la test-drive;
-stoc updatat 24/7 cu masinile care beneficiaza de livrare imediata;
-informatii despre cele mai noi modele si variante de echipare Volkswagen si Audi;
-push messages, serviciu de notificare despre ofertele si promotiile MIDOCAR.

MIDOCAR App contine si un dictionar explicativ al martorilor din bord, conectat la formularul de contact service. Astfel, soferii vor avea in permanenta un asistent personal alaturi, la un tap distanta.

Aplicatia este completata de acces rapid la retele Social Media si la blogul MIDOCAR. Incepand din toamna, aplicatia mobila va fi completata de noi module. Utilizatorii aplicatiei isi vor putea crea cont personal, in care sa stocheze informatii despre starea autoturismului, asemanator unui carnet de service. Printre utilitatile care vor fi implementate se numara:

-calendar schimb de ulei si filtre;
-stocare kilometri parcursi;
-auto-generarea de cupoane si vouchere de reducere la cumularea unui numar de vizite in service;
-notificari pentru programari la revizii.

Despre MIDOCAR
Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen si Audi de pe piata din Romania. In prezent, MIDOCAR este dealer si service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare şi post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, cartea de vizita a MIDOCAR cuprinde service Skoda, autovehicule de ocazie si servicii buyback sub marca Weltauto, precum si leasing prin MIDOCAR LEASING IFN.

MIDOCAR isi desfasoara activitatea in Bucuresti in cele doua locatii MIDOCAR Otopeni (Sos Odai, 219-225) si MIDOCAR Vitan (Splaiul Unirii, 643-673).

Adaugati comentariu