Uraganul Harvey: Mii de mașini scumpe așteaptă să fie distruse

Uraganul Harvey a distrus sute de mii de mașini, bilanț ce include și numeroase automobile scumpe, sport, de lux sau chiar de colecție, iar videoclipul realizat de utilizatorul Facebook Fredo Sanchez arată amploarea pagubelor.

Majoritatea mașinilor afectate de uragan au fost depozitate pe circuitul Royal Purple Raceway, în perimetrul zonei împrejmuite fiind găzduite zeci de mii de vehicule ce așteaptă să fie evaluate de companiile de asigurări înainte de a fi dezmembrate.

Se pare că cele mai scumpe mașini au fost parcate una lângă alta într-o zonă distinctă, iar numărul și valoarea combinată a acestor mașini automobile sport și de lux pierdute este fenomenală.

Filmul postat pe Facebook dezvăluie o multitudine de modele rare și scumpe, de la Porsche 911, numeroase exemplare Aston Martin, Lamborghini sau Ferrari și Jaguar, până la Dodge Viper și chiar Mercedes SLS AMG.

Se estimează că până la 500 000 de vehicule vor fi dezmembrate după uraganul Harvey, dar nu se știe exact câte dintre aceste mașini sunt modele exotice, cu prețuri exorbitante. Așadar, exemplarele filmate fac parte dintr-un mic eșantion de mașini scumpe care au căzut victime furtunii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top