Mii de oameni și-au luat adio de la Niki Lauda. Triplul campion mondial, condus pe ultimul drum

Niki Lauda

Niki Lauda s-a întors acasă. Triplul campion mondial din Formula 1 a fost condus pe ultimul drum la Viena. Mii de oameni au așteptat în ploaie, în Stephanplaz din centrul capitalei Austriei, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Mii de oamei s-au adunat la Stephansdom, pentru a-și lua adio de la fostul mare pilot. Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, actorul Arnold Schwarzenegger, dar și cel care a jucat rolul lui Lauda în filmul Rush, în 2013, Daniel Bruhl, au asistat la funeraliile de la Viena.

Toto Wolff 2

Au fost la ceremonia de la Stephansdom șeful de la Mercedes și prietenul său bun, Toto Wolff, piloții Lewis Hamilton, Nico Rosberg și legendele Alain Prost și Nigel Mansel. David Coulthard și Flavio Briatore au ajuns și ei la Viena.

Mii de fani au înfruntat ziua ploioasă pentru a fi alături de familia austriacului. Pe sicriul lui Lauda a fost așezată >>>

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top